Sistem Upravljanja Posetiocima za Vaš Biznis

Ponosni smo na pružanje personalizovanog, baziranog na cloudu sistemu za menadžment posetilaca, koji nadzire : posete posetilaca, izvođača radova i zaposlenih. Ovo vam omogućava da istovremeno stvorite odličan prvi utisak i skraćujete vreme recepcijskom osoblju sa samo jednim sistemom koji je lak za upotrebu...kakav san! Završite sa tradicionalnom recepcijskom knjigom za prijave i podravite DigiGreet, all-in-one Sistem za Menadžment Posetilaca. Pitate se kako sve ovo funkcioniše?!

contractors signing in with our digital visitor management system
Health and Safety

Zdravlje i Bezbednost

Izvršite provere evakuacije uživo pomoću naše jednostavne protivpožarne vežbe, vodeći računa i o onima kojima bi možda bila potrebna asistencija prilikom evakuacije. Pored toga, Vam omogućavamo da se uverite da posetioci prihvataju bezbednosne procedure prilikom prijavljivanja.

Health and Safety

Obaveštenja

Automatska e-pošta se može poslati osoblju kada njihov posetilac stigne u lokal, ovo takode može uključivati njihovu fotografiju.

Health and Safety

Dozvole za Lokaciju

Obezbedite visok nivo bezbednosti tako što cete osigurati da izvođači radova imaju važeće dozvole za pristup lokaciji. Funkcija naše dozvole je savršena za ovo.

Health and Safety

Predregistracija

Očekujete li goste? Zašto ne biste učinili prijavu po dolasku bržom i lakšom tako što ćete ih unapred registrovati, ovo znači sve što posetilac treba da unese je svoje ime, a sve ostalo je rešeno. Ili im jednostavno pošaljite link za pred-registraciju.

Health and Safety

Jedinstveno za Vas

Naš sistem upravljanja posetiocima razume koliko su važni prvi utisci. Stoga, naš sistem koji je jednostavan za korišćenje osigurava da se od trenutka kada vaš posetilac prođe kroz vrata, odmah oseća opušteno uz jednostavan sistem za prijavu brendiran vašim logom.

Health and Safety

Bedževi za Posetioce

Možemo odmah da odštampamo bedževe posetilaca/izvodaca, uključujući njihovu fotografiju, koristeći Brother Label štampač povezan sa izabranim DigiGreet uređajem.

Pronađite nivo za vas!

Naš sistem upravljanja digitalnim posetiocima je u potpunosti usklađen sa GDPR-om i dolazi u tri nivoa u zavisnosti od toga koje funkcije najbolje odgovaraju potrebama vašeg preduzeća ili škole.

Zašto ne biste pogledali  kompletnu listu funkcija.

 

POGLEDAJTE NAŠE CENE OVDE!

 

 

Use your current fobs to sign in with DigiGreet

Vec imate fobove za pristup vratima?

Naš sistem za upravljanje posetiocima radi sa većinom beskontaktnih tehnologija, sve što vam treba je USB čitac sa izlazom za tastaturu od vašeg dobavljaca. Naš partner Paxton je vodeći na tržištu: IP kontrola pristupa, kontrole ulaza i inteligentnih sistema za pametne zgrade. Koristite DigiGreet Connect sa Paxton-om za potpunu sinhronizaciju sa DigiGreet-om. Ako želite da znate da li će vaši trenutni fobovi funkcionisati sa DigiGreet-om, jednostavno nas kontaktirajte i mi ćemo vas voditi kroz celu funkcionalnost.

Još jedna karakteristika koju naša firma nudi je mogućnost da se omogući pristup fobovima određenim vratima u određenom vremenskom periodu, što može biti zaista korisna bezbednosna mera ako neko dolazi na posao na lokaciju samo na dan ili nekoliko sati. Ovo takođe pomaže da se spreči narušavanje bezbednosti na ograničenim delovima vaše lokacije, što znaci da možete da odete kući i uživate u toj maski za lice sa uljem čajevca koju ste sa nestrpljenjem čekali da isprobate i da ne razmišljate dvaput!